Winst voor E2

15 september 2013 1827x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag was het dan zover… de eerste competitiewedstrijd voor de E2.  Onze elftalspelers zijn nagenoeg allemaal overgekomen uit de F  dus zo`n eerste wedstrijd is best spannend. De oefenwedstrijd tegen RCD was goed verlopen met een gelijk spel als uitkomst dus dat gaf wel vertrouwen. Gelukkig ging de wedstrijd door, ondanks alle regen, en met goede moed zijn we vertrokken naar Zwijndrecht. Ik, als toeschouwend ouder, vond die tegenstanders eigenlijk best wel groot dus ik was nog niet zo overtuigd van een goede afloop! Maar gelukkig waren onze spelers daar helemaal niet van onder de indruk. Er is goed geluisterd naar de instructies van de coaches waardoor ze de tegenstanders regelmatig te snel af waren. Er werd hartstikke goed samengewerkt, korte ballen naar elkaar… echt het leek soms wel zaalvoetbal! En dan was ook onze keeper nog eens in topvorm. De uitslag? 6-2! Prima spel jongens… ga zo door!

1 reactie

  1. a.p.heijstek 17 september 2013 om 12:49 -

    Verslag is prima en ga zo door! We zijn helemaal blij als er ook nog foto’s worden gemaakt dit seizoen.
    archivaris@dfc-dordrecht.nl slaat ze graag op in het DFC archief.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com