Winst voor DFC C2

21 september 2013 1145x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winst voor DFC C2

Ook DFC C2 pakt eerste competitiewinst. Na de afgelasting van vorige week speelde C2 zijn tweede wedstrijd tegen van het seizoen tegen Dubbeldam (na de bekerwedstrijd tegen MVV’58 die in 3-3 eindigde 2 weken geleden). Na een gelijkopgaande begin van de wedstrijd werden na een kwartiertje de combinaties gevonden, wat resulteerde in vele kansen en 2 mooie doelpunten. Dubbeldam wist plotseling 2 keer te scoren uit hoekschoppen, waarbij wij niet de tegenstander dekte.  Net voor rust viel alsnog de 3-2 voor DFC.

In de tweede helft begonnen we wat onrustig, waardoor Dubbeldam weer terug in de wedstrijd kon komen (3-3), hierna was DFC weer aan de beurt: met diverse mooie aanvalen en combinatiewerk ging het snel en liep C2 uit naar een 7-3 voorsprong. Dubbeldam scoorde nog 1x (dus 7-4 eindstand).

Knap gedaan “boys”, de eerste punten zijn binnen. De volgende spelers scoorde in deze wedstrijd,3x Yuvaz,Turan 2x,Zion 1x en Kaan 1x. Een goede teamprestatie!! Nu allemaal komen trainen deze week, zodat we deze trend door kunnen zetten.

mvg Pieter trainer DFC C2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com