Wedstrijdverslag DFC F3 – Sliedrecht F4

29 september 2013 1095x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdverslag DFC F3 – Sliedrecht F4

In een heerlijk najaarszonnetje begonnen we, zij het ietwat later omdat er weer geen scheidsrechter was, met een voltallig team vol vertrouwen aan onze 3e wedstrijd. Dat was ook wel te merken want de eerste 5 minuten regende het kansen voor onze snelle voorhoede bestaande uit Kenneth, Cehm en “Speedy Gonzalez” Quincy. Helaas konden we deze kansen niet verzilveren en scoorde Sliedrecht wel na een snelle uitval en was het 0-1. Even later moest onze uitstekende keeper Keano helaas weer een bal uit het doel rapen en was het 0-2.We lieten ons echter niet uit het veld slaan en na een gevaarlijke counter kon onze linkerspits Kenneth prachtig afronden. Hoera 1-2. Sliedrecht liet zich niet kennen en scoorde na minder uitverdedigen (jawel dit zijn onze leermomentjes) de 1-3. Onze stugge verdediging bestaande uit Justin en Mario en laatste man Mees sloegen vele aanvallen af en onze keeper in de dop Keano wist vele doelpogingen van Sliedrecht op onmogelijke manieren tegen te houden (door zelfs boven op de bal te gaan zitten!) Op het middenveld had ineens Justin de bal te pakken en gaf een perfecte steekpass op Quincy. Deze ging als een haas achter de bal aan alleen op de keeper af en knalde de bal onhoudbaar in de bovenhoek: 2-3. Wat een prachtig doelpunt! Vlak voor het einde van de eerste helft scoorde Sliedrecht nog 2 keer, zodat we met 2-5 de rust in gingen, maar wel met de borst vooruit en de kop omhoog!

Na de rust zetten wij ons geheime wapen Sven in als keeper en gingen we met volle moed van start ondanks de achterstand, die wel wat vertekend was, want we waren zeker niet minder dan de tegenpartij. Wederom golfde het spel heen en weer en Joey stond zijn mannetje met het storen van de tegenstander. Maar door al dat rennen en knokken voor de bal begon de vermoeidheid toe te slaan. Hiervan profiteerde Sliedrecht en scoorde nog 3 keer. Tegen het einde van de wedstrijd hadden wij het geluk niet op onze hand. Een goede inzet van Cehm belandde op de paal en werd 2 keer de bal van de lijn gehaald na goed spel van Kenneth en Quincy, zodat deze spannende wedstrijd eindigde in 2-8. Als leider moet ik zeggen dat we als team gevochten hebben en zie ik weer vooruitgang. Top gedaan jongens!

Een minpuntje is nog wel het vermelden waard: de moeder van Mees had in de rust netjes voor ons en de tegenpartij drinken in beide kleedkamers klaar gezet, echter een onbekende heeft ongevraagd het drinken in de kleedkamer 7 weggehaald, zodat Sliedrecht het veld weer op kwam en wij als vereniging geen goede beurt maakten. Een “pluim” voor degene die dit op zijn geweten heeft…

Op naar de volgende uitwedstrijd tegen Hardinxveld F3.

Paul van Engelen
Teamleider DFC F2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com