Webredactie op zoek naar wedstrijd verslagen !!!!!

1 september 2013 1026x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Webredactie op zoek naar wedstrijd verslagen !!!!!

Nu de nieuwe competitie op het punt van beginnen staat , gaan de elftallen weer de wei in om hun kunsten te vertonen. Velen DFC-ers willen graag op de hoogte blijven van de verrichtingen van alle elftallen. De website redactie plaatst daarom heel graag de wedstrijd verlagen van alle teams , maar kan dat niet zonder jullie hulp. Het is nl onmogelijk om op zaterdag alle wedstrijden thuis en uit te gaan bekijken. Daarom zou het mooi zijn als er trainers , leiders of ouders een kort verslag maken van hun team en deze willen doorsturen naar de redactie , zodat wij de verslagen op de site kunnen zetten. Als daar ook nog foto’s bij zijn is het helemaal compleet. Dus kom op mensen , wees trots op de verrichtingen van jullie team en deel dit met alle DFC-ers op de site. Verslagen kunnen worden gestuurd naar     Redactie@dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com