Voorbeschouwing aankomend weekend

26 september 2013 1248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 speelt as zaterdag de beladen derby tegen EBOH. Beide clubs komen elkaar al decennia tegen op het veld , en de sportieve rivaliteit is altijd aanwezig. Dit maal komen beide teams elkaar echter voor het eerst in de geschiedenis tegen op Zaterdag , een primeur dus. Tot een week geleden hadden beide teams nog geen enkel punt binnen gehaald , maar zowel DFC als EBOH veranderde dit door beide de winst binnen te halen. EBOH  is door kenners getipt al gevaarlijke outsider voor de titel en is er dus alles aangelegen om het resultaat van verleden week een goed gevolg te geven. Ook DFC zal zijn best doen om de weg naar boven te bewandelen. Ook in het wedstrijd verslag van EBOH van verleden week blikt men  alvast vooruit naar deze wedstrijd. Op voorhand dus een mooi affiche tussen de ” rivalen ” uit Dordrecht.Aanvang is 14.30 uur

Ook DFC 2 haalde verleden week de eerste winst binnen , en dat tegen de oude trainer Laurens Gerlich. Een goed resultaat en dat smaakt duidelijk naar meer. In een thuiswedstrijd tegen VVAC  de kans om dit te laten zien. Tegenstander VVAC kan dezelfde cijfers als DFC overleggen , 2 x verlies , 1 x winst. Ook deze wedstrijd is dus op voorhand van spanning voorzien.Aanvang is 12.00 uur.

DFC A1 is nog ongeslagen dit seizoen. Hier moet wel bij gezegd worden dat zij slechts 1 wedstrijd gespeeld hebben tot nu toe en in deze partij een punt wisten te halen. Een knap resultaat na een grote achterstand. Zaterdag een uitwedstrijd bij GJS A2 om 11.15 uur.  GJS A2 is ook nog ongeslagen , maar heeft in tegenstelling tot DFC deze status te danken door allebei hun wedstrijden de volle winst te pakken. Op bezoek bij een van de koplopers mag DFC laten zien wat zij waard zijn.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com