Voorbeschouwing aankomend weekend

19 september 2013 952x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 gaat zaterdag op bezoek in Ottoland bij VVAC . Beide ploegen zijn samen met EBOH , de tegenstander voor het volgende weekend , nog puntloos. Een zaak dus voor DFC om dit weekend de volle buit binnen te halen.  VVAC is weliswaar nog puntloos , maar heb wel het excuus dat hun beide wedstrijden werden verloren van Peursum en Papendrecht , twee teams die beide ongeslagen boven aan staan op de ranglijst. Wellicht dus een vertekend beeld en zeker geen onderschatting van de tegenstander waard. Het is voor DFC zaak om volledig geconcentreerd te werk te gaan en als team een prestatie neer te gaan zetten. De 3 punten zijn broodnodig , want met de derby tegen EBOH in het verschiet mogen we nu niet puntloos de komende twee weken afsluiten. De uitwedstrijd begint om 14.30 uur.

DFC 2 ging verleden week hard onderuit tegen Alblasserdam ,  een team wat traditie getrouw een zeer sterk schaduw elftal op de been kan krijgen.  DFC zal moeten proberen om de eerste punten van het seizoen binnen te halen over de brug , Papendrecht zal om 12.30 uur fungeren als gastheer.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com