Voorbeschouwing aankomend weekend

12 september 2013 1857x bekeken, 1 reactie »
Voorbeschouwing aankomend weekend

Aankomend weekend staat de tweede speelronde op de planning. Voor DFC 1 gelijk een belangrijke wedstrijd , zo vroeg in het seizoen. Uitkomst van deze partij is nl hoe DFC de komende weken verder gaat in de competitie. Na een wisselvallige voorbereiding is de competitie niet al te best begonnen met een nederlaag tegen Groot Ammers. Meerdere afwezigen door blessures spelen hier wel een rol in. Wil DFC een rol van betekenis gaan spelen in deze klasse , dan is het een kwestie van nu niet verliezen. Anders word de aansluiting al vrij vroeg verloren. Winst betekend echter de gewenste aansluiting , naar boven kijken is altijd leuker dan naar beneden. Tegenstander ASH is heeft afgelopen week ook verloren en zal dus met dezelfde insteek naar Dordrecht komen. Op voorhand dus een leuke ontmoeting , deze begint op ons complex om 14.30 uur.

Voor DFC 2 geld eigenlijk hetzelfde , echter heeft de tegenstander voor aankomend weekend wel de winst gepakt een week geleden. Zaak dus voor de groep van trainer Ertogrul Ozturk om scherp te beginnen en proberen de punten te pakken. De thuiswedstrijd tegen Alblasserdam begint zaterdag om 12.00 uur.

Voor ons hoogste jeugdteam DFC A1 begint de competitie pas dit weekend. De nieuwe trainer van A1  Jan Steiger heeft de oefen periode gebruikt om een ingespeeld team te vormen. Benieuwd of dit weekend gelijk de goede vorm word gevonden. De uitwedstrijd tegen VVAC begint om 12.15 uur

1 reactie

  1. Hans Boogert 13 september 2013 om 13:02 -

    Door een competitiewijziging is de wedstrijd V.V.A.C. a1 – D.F.C. a1 komen te vervallen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com