DFC neemt afscheid van de voetbal experience in Middelburg

8 september 2013 2239x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC neemt afscheid van de voetbal experience in Middelburg

Op 17 december 2009 werd de Voetbal Experience in Middelburg onder grotebelangstelling geopend door Guus Hiddink. Het museum werd mede onder aanvoering van Matty Verkamman, Hugo Borst en Johan Derksen op die dag werkelijkheid.  DFC was als enige Nederlandse amateurvereniging vertegenwoordigd middels een glazen vitrine met DFC archiefstukken zoals shirts, boeken en jubileumborden.We stonden naast de vitrine van o.a. Johan Cruijff.

Nu in 2013 blijkt het voetbal museum te weinig kijkers te trekken. Reeds enige tijd is het gebouw alleen in de weekenden geopend met zelfs verlaagde toegangsprijzen. Het is duidelijk dat de voetbal experience in de huidige vorm in Middelburg snel zal moeten sluiten. DFC heeft besloten zijn in bruikleen gegeven archiefstukken terug te halen naar Dordrecht.

Arie Heijstek heeft afgelopen weekend  de plaats van de verdwenen DFC vitrine bezocht , nog een rondgang gemaakt, de dozen opgehaald en afscheid genomen van de medewerkers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com