Ook 2e bekerwedstrijd in de knip voor DFC ME1

10 september 2013 879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook 2e bekerwedstrijd in de knip voor DFC ME1

Zaterdag  j.l speelde de ME meiden tegen het ME1 van v.v Sleeuwijk.

De DFC meiden wilde na de 0-6 van de week ervoor minimaal evenaren om de leiding in de poule over te nemen van OMC.

Het team was aangevuld met een aantal nieuwe meisjes die voor het eerst een echte wedstrijd gingen spelen.

Meteen zette DFC de aanval in en de eerste kans was voor Jennifer die de bal goed hard raakte maar nog niet de juiste richting had.Na een minuut of 5 scoorde Jennifer als aanvallende middenvelder de opening s treffer1-0.Naomi scoorde na goed samenspel met Jen de 2-0.Binnen 10 minuten scoorde Jen haar tweede na een 1 tweetje met Naomi en stond het al 3-0.Voor de nieuwe meiden Denise,Aisa,Lotte en Yasmin was het even wennen wat en hoe de posities moesten staan maar met hun inzet maakte zij veel goed.De scherpe corners van Naomi werden helaas niet afgerond.Onze Manon pikte ook haar doelpuntje mee en scoorde 5-0.Dit was nog niet de ruststand want Naomi zorgde nog voor de 6-0.Onze actieve Ivy had net als vorige week het hele midden terrein onder controle ,want na een afgeslagen DFC aanval schakelde zij direct om om in de verdediging de ballen weer af te pakken.

Na rust scoorde Naomi binnen 10 min 3 mooie doelpunten en stond het in eens 9-0.Jennifer maakte ook haar Hattrick compleet 10-0 wat een wedstrijd ,de tegenstander was qua postuur een stuk kleiner maar ze bleven er voor gaan.Ook Ivy scoorde haar 2e goal en ging juchend over het veld.ME was op dreef ,Manon  scoorde ook haar 2e .Shanon creeerde zelf  2 goede kansen maar kon deze net niet verzilveren.Bij een stand van 12-0 vloot de scheidsrechter 8 minuten te vroeg af ,wat de exacte reden was is nu nog steeds niet duidelijk.

Dus uiteindelijk blijf de 12-0 staan ,proficiat meiden weer een knappe overwinning .Volgende week spelen we weer tegen vv Sleeuwijk.

dus volgende week gaan we weer vol voor de winst.

ME1-speelde met : Fabienne,Shannon,Jennifer,Naomi,Manon,Ivy,Aisa,Denise,Yasmin en Lotte

SUCCES VOLGENDE WEEK

GR CEES

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com