Meiden MB1 volle winst in 1e bekerduel.

15 september 2013 1037x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meiden MB1 volle winst in 1e bekerduel.

Zaterdag 7-sept speelde de DFC MB meiden haar 1e wedstrijd dit seizoen.

Dit bekerduel zien we ook als oefenwedstrijd voor de start van het nieuwe seizoen.

We speelde vanaf de 1e minuut goed en met verschillende aanvallen bestookte we de Nw LL verdediging. Het eerste doelpunt van dit seizoen kon ieder moment vallen ,maar dat bleek minder waar.We hadden bij iedere doelpoging wat pech want tot twee keer toe werd de bal  op of over de doellijn gestopt door de keepster,bal op de paal en de lat zat ons ook in de weg en ook de keepster deed het heel goed om haar goal schoon te houden.

Ondanks dat we domineerde moest de DFC verdediging er vol tegenaan want de snelle buiten speelsters hielden Lotte en Lindy goed bezig.Selin was nog niet echt onder de indruk van de tegen aanvallen maar moest wel scherp blijven.

Met 0-0 gingen we rusten en wat verbeter puntjes besproken  gingen we met goede moed en vertrouwen het veld weer op.En overtuigd dat we echt wel gingen scoren,want we scoren bijna iedere wedstrijd wel 1 keer en als dat de winnende is is dat genoeg.Na de 10e minuut in de 2e helft werden de dordtse meiden onrustig door het niet op treden van de scheidsrechter en dat het scoren maar niet wilde lukken.Ze haalde zichzelf uit het spel.We bleven aanvallen met de hoop dat de bal een keer de doellijn zou passeren.Charissa werd in de aanval nog van haar sokken gelopen in het strafschop gebied maar de scheids reageerde niet.De keepster maakte redding na redding .Samantha had de 0-1 op haar schoen maar schrok van de bal die onverwachts voor haar voeten terecht kwam en liep de bal lamgs de verkeerde kant van de paal.Nadat er een aanval van ons werd onderschept ging de snelle spits in de sprint met onze Sharon richting ons goal Sharon verstapte zich waardoor de spits vrijbaan had en  schuin op onze goal afging ,maar geconcentreerd kwam Selin snel uit haar goal en met een soort van sliding wist zij de bal te stoppen.

Selin kwam nog een keer in moeilijkheden,weer de snelle spits die van dichtbij de bal in de verre hoek plaatste maar de bal via de binnenkant van de paal in de handen van Selin zag belanden.

Het bleef spannend en het kon wel eens een onverdiend gelijkspel worden.(aangezien het gehele spelbeeld ).Toch viel het dubbeltje de voor ons goede kant op.Charissa sprinte de rechtsback eruit en soleerde richting achterlijn waar voordat de keepster op de bal kon duiken zij de bal goed voor de goal schoot waar Minou de bevrijdende treffer in het net kon knallen.Wat een ontlading bij de meiden die het doelpunt met een hoop lawaai vierde 0-1.Met nog 3 minuten te spelen gaven we niks meer weg en speelde de wedstrijd uit .

Heel goed gespeeld meiden met een als plus punten het geloof om te winnen en de inzet ,ook een minpunt dat we ervoor moeten waken dat we niet door gezeur onder elkaar tegen onszelf gaan spelen.

gr Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com