MB1 meiden wint overtuigend haar eerste competitie duel tegen v.v Papendrecht

23 september 2013 1161x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MB1 meiden wint overtuigend haar eerste competitie duel tegen v.v Papendrecht

Vorige week zaterdag 14 sept speelde ons MB1 haar eerste competitie wedstrijd tegen een oude bekende v.v Papendrecht.

De voorgaande ontmoetingen verliepen altijd heel sportief.

Het wedstrijd verloop liep voorspoedig want de eerste goede aanval werd gelijk verzilverd door Minou die na een goede aktie meedogenloos uithaalde vanaf de hoek 16 meter ,en de bal loei hard boven de keepster hoog in de goal zag verdwijnen  1-0.

Bijna iedere aanval was gevaarlijk, schoten vanaf de zestien werden met moeite gekeerd door de best goede goalie van Papendrecht.

Charissa scoorde de 2-0 ,met een mooie sleep beweging speelde ze zichzelf  vrij en plaatste de bal langs de keepster in de verre hoek.

Na een paar gevaarlijke corners van Kelsey die de bal op een mooie hoogte in het strafschop gebied liet vallen miste we net de mazzel om het laatste tikkie te kunnen geven.Ons middenveld bestond uit 4 meiden die stuk voor stuk veel werk verrichte in de aanval maar ook in de verdediging.Ik kan geen echte uitblinkers noemen want we speelde als collectief erg sterk,er werd voor elkaar gewerkt en foutjes voor elkaar opgelost.Danique zorgde zelf voor de 3-0 want die pikte de bal in de middencirkel op en soleerde zich door de verdediging om vervolgens de bal knap op te bergen achter de keepster,die zat er goed bij maar door de snelheid van de bal moest zij m toch uit het net vissen.Nursen pikte ook haar goaltje mee,ook zij gooi altijd haar ziel en zaligheid in haar spel en door haar doorzettingsvermogen bleef ze in bal bezit en hield de bal knap binnen op de achterlijn om uiteindelijk de bal toch nog met een mooi schot langs de keepster te krijgen.4-0.

Na de limonade de meiden erop gewezen dat het doelsaldo belangrijk kan zijn maar dat we niet als een kip zonder kop zouden gaan aanvallen, maar rustig onze kansen zouden  creeren.

In de tweede helft bleven we aanvallen maar de aanvalsters  van onze buren waren best goed en snel om onze verdediging te verrassen.

Na de rust bleef het enige tijd 4-0 maar onze goed spelende Lindy veroverde de bal op eigen helft en met een lange rush snelde ze zich langs de verdediging en haalde van een meter of 25 loeihard uit op de goal waar de keepster zich op verkeek en de bal toucheerde in het dak van de goal5-0.De 6-0 staat op de naam van  Kelsey,die haalde uit van buiten het strafschopgebied  waar de keepster te laat terug in haar goal was en de bal in de verre hoek zag verdwijnen.

0-7 scoorde Charissa haar 2e deze zaterdag ,weer goed aangespeeld vanuit het middenveld en vanaf randje zestien de bal diagonaal in het uiterste hoekje geplaatst.Mooie goal !!

De wedstrijd was al zo goed als gespeeld maar Celia scoorde de 8-0 nog even, na een schot voorlangs ronde zij bekwaam af

Weer goed gespeeld meiden

Mb1 speelde met Selin,Lotte,Lindy,Sharon,Dunya,Celia,Amber,Lonneke,Minou,Kelsey,Danique,Charissa en Nursen

1-0 minou……2-0 Charisa……..3-0 Danique…….4-0 Nursen……5-0……Lindy……..6-Kelsey…….0-7 Charissa…….8-0-Celia

gr Cees & Frank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com