Verkoop Grote Club Actie gestart

12 september 2013 1000x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verkoop Grote Club Actie gestart

Dit jaar doet ook D.F.C. mee met de Grote Clubactie!

De inkomsten uit deze actie besteden we aan trainingsmaterialen.   De loten kosten €3,00 per stuk, waarvan €2,40 voor D.F.C. is.

Hoe stellen we de verkoop voor?

De pupillen vragen wij de loten te verkopen. Aan de overige leden vragen we om één (of meer) lot(en) te kopen. Uiteraard mogen zij ook zelf verkopen (geef dit even aan bij Jeroen Kleinhuis).

Dit jaar hebben we gekozen om met machtigingen te werken. Dit heeft als voordeel dat de kinderen niet met contant geld over straat hoeven. De lotenkopers vullen op de intekenlijsten hun gegevens met bankrekeningnummer in, voorzien van een handtekening. De lotenkopers ontvangen het lotnummer op hun bankafschrift waarmee het bedrag wordt geïncasseerd. De lotenverkopers hoeven dus ook niet voor een 2e keer bij de mensen langs om de loten af te leveren.

De volle lotenboekjes met machtigingen kunnen bij Jeroen Kleinhuis of iemand van het jeugdbestuur ingeleverd worden (dit kan ook via de trainers/leiders), je krijgt dan een tegoedbon voor een patatje. Is je boekje vol en wil je nog meer verkopen, dan kan je een nieuw boekje ophalen bij DFC?

Voor degene die de meeste loten verkoopt, stellen we een prijs beschikbaar. Wat dat is houden we uiteraard als verrassing!

De verkoop start op zaterdag 14 september en loopt door tot 8 november.     De trekking is op 28 november.

Laten we met zijn allen proberen zoveel mogelijk loten te verkopen voor D.F.C.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden via e-mail jeroenkleinhuis@kpnmail.nl

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com