E2 is in topvorm

29 september 2013 1725x bekeken, 1 reactie »

Na twee mooie wedstrijden in deze competitie speelde de E2  zaterdag jl de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit. Twee overwinningen geven weliswaar zelfvertrouwen, maar toch…. elke wedstrijd is het weer spannend. Zijn de spelers nog steeds in vorm, blijven ze goed overspelen en elkaar wat gunnen, hoe zijn de tegenstanders en zo kan ik nog wel meer opnoemen. Beste lezers, laat ik u niet langer in spanning houden! De kanjers van de E2 hebben met 23-2 gewonnen! U leest het goed, ik heb geen tikfout gemaakt… de eindstand was 23-2.  Wat een combinatie voetbal zeg! Complimenten heren! Ga zo door en hou vast wat jullie hebben opgebouwd.

1 reactie

  1. barb 29 september 2013 om 21:59 -

    Tja, dat is wel leuk, maar is dat voor de tegenstander ook leuk? En waarom hebben jullie geen E1?? Dus dit is eigenlijk jullie E1 vermomd als E2 in een veel te makkelijke klasse….

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com