DFC3 heeft de eerste 3 punten binnen

14 september 2013 1797x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 heeft de eerste 3 punten binnen

Vandaag stond voor DFC 3 de eerste competitiewedstrijd op het programma. In Ottoland tegen VVAC werd met vlagen goed gevoetbald en dat resulteerde in een overwinning.

DFC wat met gelegenheidskeeper Conan aantrad i.v.m. blessure Steven speelde vanaf het fluitsignaal goed en verzorgd. Vroeg in de wedstrijd had DFC al voor kunnen staan maar Bart Boer faalde in de afwerking. Naar mate de wind aanwoekerde en de regen met grote snelheid naar beneden kwam verloor DFC 3 de grip op de wedstrijd. Een voorzet van VVAC kwam op het hoofd van de spits terecht en belande vervolgens in de verre hoek achter Conan, 1-0.  Na het doelpunt vochten de mannen het 3e zich terug in de wedstrijd. Maarten J stuurde Maurice de diepte in met een prachtige pass die vervolgens perfect werd afgerond, 1-1.

Na de rust had DFC al snel weer de touwtjes in eigen hand. Goed spel en inzet zorgde ervoor dat VVAC niet meer in de wedstrijd kwam. Met nog een kwartier te spelen kwam de bal via een kluts bij Bart Boer terecht die de bal vervolgens vanaf 30 meter in het doel werkte. “Er waren toeschouwers die beweerde dat de keeper niet goed stond opgesteld”. Het doelpunt van Bart bleek ook uiteindelijk de winnende te zijn.

Opstelling:
Conan, Danny Haksteen, Erik Bouwens, Mario Ghidini, Willem Opmeer, Bart Boer, Maarten Janssen, Maurice Kalis, Maarten van Dalen, Peter van der Zwan (Tijmen Bruning), Robbert Beije (Danny Kamp)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com