DFC1 kent slechte generale richting competitie

1 september 2013 1762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC1 kent slechte generale richting competitie

Zaterdag stond de laatste beker wedstrijd in de poule op het programma , een thuis wedstrijd tegen stadsgenoot SSW. DFC , dat geen uitzicht meer had op een vervolg in de beker , kon deze wedstrijd goed gebruiken om toe te werken naar de ouverture in de competitie. Dat dit een slechte generale werd kwam niet goed uit.Het spelbeeld was eigenlijk hetzelfde als de week daarvoor. Na een kwartier spelen stond DFC reeds met 0-2 achter. Na de rust waren daar weer de omzettingen en het eerste kwartier na rust was daar een beter DFC wat resulteerde in een doelpunt van de in de voorbereiding veel scorende nieuwkomer Robin Benningshof. Laten we hopen dat zijn drang om te score in de competitie voort gezet word. Helaas nam SSW weer het heft in handen na de aansluiting en werd de eindscore van 1-4 op het bord gezet.

Vaak zeg men dat er na een slechte voorbereiding een goede competitie volgt en laten we daar maar van uit gaan. Helaas begint DFC volgende week met een flink aantal geblesseerden de competitie met een uitwedstrijd tegen Groot Ammers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com