DFC ME1 wint haar eerste bekerwedstrijd.

8 september 2013 873x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ME1 wint haar eerste bekerwedstrijd.

Op zaterdag 31 augustus j.l moesten onze  jongste meiden spelen tegen de ME 1 van v.v Sliedrecht.

Dit seizoen zijn zij ook ingedeeld in een bekercompetitie voor de E meiden teams.

We moesten om 8:30 uur spelen dus dat betekende vroeg uit de veren.We speelde met een aantal nieuwe meiden dus dat was even wennen.Het ging vanaf het begin best goed en kwamen nauwelijks in gevaar door het goede verdedigen van onze Fabienne en Manon. Kansen genoeg om de score te openen maar de 1ste goal liet lang op zich wachten.Nadat Naomi het vizier op haar nieuwe schoenen had bijgesteld was haar 4e doelpoging wel raak  0-1.Het spel zag er leuk uit en er werd goed overgespeeld en Naomi scoorde ook de 0-2.We bestookte het Sliedrecht goal met afstand schoten van Jennifer en Naomi maar de keepster hield Sliedrecht op de been.Uiteindelijk was het Shannon die werd aangespeeld en met een mooie draaibeweging zichzelf vrijspeelde en oog in oog met de keepster kwam te staan ,ze aarzelde niet schoof de bal in de verre hoek.Prachtige goal !!!!!!!0-3

Na de limonade was het wedstrijd beeld het zelfde en Dfc bleef aanvallen en Jennifer knalde met een hard afstandshot  de 0-4 in de netten. Naomi maakte haar Hattrick compleet door de 0-6 te scoren.

Heel goed gespeeld meiden en dit geeft  veel vertrouwen voor de volgende wedstrijden.

 

Gr Cees,Gaby en Kirsten         s

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com