DfC ME1 deelt de punten met onze buren RCD ME1 2-2

30 september 2013 1235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DfC ME1 deelt de punten met onze buren RCD ME1 2-2

Zaterdag 21/9 moesten onze jongste meiden aantreden tegen onze naaste buren RCD.

Dat beloofde een leuke wedstrijd te worden.Het team was nagenoeg compleet en betraden het kunstgras bij RCD alleen zonder Amy want die had tennisverplichtingen.

Met 5 nieuwe meisjes in ons team was het toch even afwachten hoe de meiden het gingen doen in een echte wedstrijd.Onze nieuwe aanwinsten Denise,Charley,Sidney,Yasmin en Lotte trainen al een paar weken met veel inzet en plezier en voor een aantal was dit de eerste wedstrijd,erg spannend natuurlijk en dan gelijk tegen een sterke tegenstander.
Het spel ging gelijk op maar RCD benutte haar kansen en kwam op een 2-0 voorsprong maar voor de rust kon Dfc de aansluit treffer scoren.Jennifer schoot vanaf 4 meter de bal hard op doel waar deze via een arm van een verdedigster in de goal belande.Door het met teveel tegelijk aanvallen kwam RCD er een aantal keren snel en gevaarlijk uit en zette de aanval in ,maar door het goede spel van Manon, nog als enige in de verdediging en Fabienne in de goal werden de aanvallen van RCD gekeerd.
Met een 2-1 achterstand gingen de rood/witten even rusten en met goede moed het veld weer op.

In de 2e helft had DFC het moeilijk en moest alle zeilen bijzetten om de achterstand laag te houden.En waar de aanvallende ploeg pech heeft bij de afronding zou je altijd zien dat bij een snelle counter de tegenpartij dan wel scoort.Dit was nu dus ook in t voordeel van DFC Naomi schoot schuin van afstand zo hard¬† op het goal dat de goede keepster de bal alleen maar kon toucheren.De bal kwam voor de voeten van ons “Loopwonder”Ivy die de bal van dichtbij kon inschieten 2-2 Misschien onverdiend als je de kansen met elkaar vergelijkt maar door de inzet en strijdlust toch ook wel weer verdiend.En zoals de grote voetballer zegt als je geen kans heb op winnen probeer dan in ieder geval niet te verliezen. Uiteindelijk bleef het bij deze eindstand.

Heel goed gedaan meiden en nog steeds na 3 wedstrijden niet verloren.

ME1 speelde met Fabienne,Naoimi,Jennifer,Shannon,Manon,Lotte,Denise,Charley,Sidney,Yasmin en Ivy

Gr Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com