DFC F3- De Alblas F4 4-5‏

21 september 2013 1678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F3- De Alblas F4 4-5‏

Onze jongens van F3 hebben een spannende wedstrijd gespeeld tegen De Alblas. Ze begonnen iets te voorzichtig, waarschijnlijk omdat er bij de tegenstander veel bij zaten die groter waren. Daardoor kwamen we zelfs 4-0 achter. Keano kreeg een mooie kans alleen op de keeper af, echter na al dat rennen had hij helaas geen kracht meer voor een hard schot. Kort erna had Cehm dat wel en was het kort voor rust 4-1.

Na de rust gingen we wel voortvarend van start en door snelle uitvallen konden Quincy twee keer en Cehm een keer scoren, zodat we op 4-4 gelijk kwamen. Ook Mees speelde een top wedstrijd als laatste man, waardoor vele aanvallen van De Alblas gestuit werden. Ook onze keepers Mario voor de rust en Joey na de rust deden hun uiterste best in het doel. En natuurlijk niet te vergeten Kenneth die onuitputtelijk blijft rennen om de bal te veroveren en Justin die overal tussen duikt om de boel bij de tegenstander te verstoren. Justin nam ook nog een mooie hoekschop, waaruit helaas geen doelpunt kwam.

Hierna ging het spel redelijk gelijk op, helaas maakte De Alblas nog wel een doelpunt, waardoor we nipt verloren.

Als invalcoach zie ik wel degelijk vooruitgang en ben ik reuze trots op de jongens van F3 die met zoveel inzet en vechtlust proberen een overwinning binnen te halen. Top jongens! Volgende wedstrijd gaan we er weer voor!

Paul van Engelen
Teamleider F3

image

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com