DFC F1 verliest, maar speelt een goede wedstrijd

14 september 2013 1200x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F1 verliest, maar speelt een goede wedstrijd

Verslag van ASWH F2 – DFC F1 op zaterdag 14 september 2013.

Op de zaterdagochtend blijkt dat de wedstrijd een uurtje eerder wordt gespeeld en iedereen wordt snel bij elkaar getrommeld. Ondanks de natte vrijdagnacht is het veld goed en het is bovendien prima voetbalweer.
ASWH wordt al snel onder druk gezet en de Alexandre maakt ruimte voor een schot dat buiten bereik van de keeper het doel in vliegt. Na dit vroege doelpunt zet ASWH aan voor een snelle gelijkmaker, maar die laat toch even op zich wachten. Een hard schot wordt door keeper Chris nog goed tegengehouden, maar de rebound is weer voor ASWH en nu is onze keeper kansloos: 1-1.
Wat volgt is een leuk duel met weinig doelkansen. De teams zijn aan elkaar gewaagd, maar met een steekbal komt een aanvaller van ASWH vrij voor de keeper en hij schiet de bal (helaas) prima binnen: 2-1. Niet veel later krijgt ASWH een schietkans en omdat de bal een lastige stuit heeft verkijkt Chris zich er helemaal op. 3-1 is de onnodige ruststand.

De 2e helft zorgen Zouhair, Noa en Roan voor meer verdedigende controle. Anton werkt hard op het middenveld. Het betekent dat we ongeveer 12 minuten lang de beter voetballende ploeg zijn en keeper Ian weinig te doen heeft. Helaas heeft de tegenstander vandaag een goede keeper, want schoten van o.a. Chris en Noa (2x) worden door hem uit het doel gehouden en bovendien nemen ook Silvester en Ouassim het doel onder vuur. DFC F1 is de betere ploeg, maar een spaarzame aanval van ASWH betekent wel 4-1. Soms is voetbal niet eerlijk.
Een volgend schot van ASWH wordt door Ian tegen de lat getikt (mooie redding!) en F1 verplaatst het spel snel naar de andere kant. Helaas schiet Noa de bal nu voorlangs (na een mooie steekbal van Alexandre). DFC F1 heeft weinig geluk vandaag.
ASWH kan weer een keer aanleggen voor een schot; het wordt een puntertje, waarbij de bal ook nog eens niet goed geraakt wordt, maar deze vliegt wel in een boog over onze keeper: 5-1 en dat geeft de werkelijke krachtsverhouding niet weer. Gelukkig weet Noa de stand een beter aanzien te geven met een goede vrije trap: 5-2.

Als DFC F1 de getoonde inzet blijft vasthouden en ze wat beter op elkaar ingespeeld raken dan gaan ze nog mooie dingen laten zien dit seizoen! We zien er naar uit!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com