DFC D1: wedstrijd met 2 gezichten

28 september 2013 1222x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1: wedstrijd met 2 gezichten

Verslag van Heerjansdam D1 – DFC D1 op zaterdag 21 september 2013.

Vol vertrouwen na de mooie overwinning van vorige week begint DFC D1 goed aan de wedstrijd, maar na een minuut of 10 gaat Heerjansdam fysieker spelen en begint de duels te winnen. Omdat veel DFC spelers proberen hun tegenstanders fysiek de baas te zijn en daardoor vergeten de bal hard en strak naar elkaar toe te spelen, is Heerjansdam duidelijk de bovenliggende partij. Heerjansdam dringt steeds verder naar voren en waar Tim nog een drietal afstandschoten weet tegen te houden is het dan toch raak: 1-0. Niet veel later krijgt Heerjansdam een hoekschop die goed wordt genomen: 2-0. De DFC spelers houden het hoofd niet koel en zijn zichtbaar ontevreden.

Na de rust zien we een ander DFC. De spelers laten zich veel minder uitdagen en wachten op de acties van de tegenstander om vervolgens gewoon de bal af te pakken. Enes speelt meer op het middenveld (niet meer te ver naar voren), waardoor Danny en Efe weer kunnen laten zien een goed verdedigingsblok te zijn. De bal wordt wat harder overgespeeld en met leuke combinaties komt DFC ook dichterbij het doel van Heerjansdam. Vanuit een hoekschop krijgt Zakaria eindelijk een goede mogelijkheid. Hij schiet de bal gelijk knap binnen: 2-1.

Hoewel Heerjansdam fysiek een sterkere ploeg heeft bleek in de 2e helft toch dat de opgelopen achterstand niet nodig was. Jammer genoeg heeft de 1e helft teveel kracht gekost en kon DFC D1 de gelijkmaker niet meer afdwingen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com