DFC C2 wint ook tweede competitiewedstrijd

28 september 2013 884x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C2 wint ook tweede competitiewedstrijd

Nu was de uitwedstrijd tegen vvgz,na wat parkeerproblemen aldaar[whats new??]konden de ‘boys’uiteindelijk aan de slag.Binnen de kortste keren stonden we al met 0-1 voor,furkan scoorde.Daarna ging het even gelijk op wat resulteerde in 1-1[foutje achterin],maar c2 bleef doordrukken en ging verdiend de kleedkamer in met een 1-3 voorsprong[doelpunten Mehmet en Yuvaz].Na een peptalkje over de posities die beter ingevuld moeten worden ging dit beter.Door nog 2 doelpunten werd het uiteindelijk een dikverdiende 1-5[doelpunten Milangelo,na een goed opgezette aanval en een werelddoelpunt van Dylan,schot van zo’n 25 meter de kruis in].Goed prestatie jongens!!De volgende spelers waren hiebij aanwezig:Martin[keeper],Turan,Selattin,Alisan,Dimitri,Zion,Dylan,Mehmet,Onder,Milangelo,Yavuz,Talha,Furkan en Nihat.mvg Pieter

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com