DFC A1 behaalt eerste punt dit seizoen

19 september 2013 1186x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 behaalt eerste punt dit seizoen

Vandaag stond voor DFC A1 de eerste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Verleden week werd hun wedstrijd niet gespeeld door een her-indeling van de competitie en was dus vrij.

De thuis wedstrijd tegen Ameide had  ook het competitie debuut van de nieuwe trainer Jan Steiger kunnen betekenen. De afgelopen periode heeft hij gebruikt om er een hecht team van te smeden , met een complete staf er om heen van allemaal echte DFC mensen , die de nieuwe trainer opvangen en begeleiden. Door een vakantie was hij vandaag afwezig en werd op de bank vervangen door Arie en Anne Evers.

DFC begon de eerste helft sterk en domineerde de wedstrijd voor rust. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong halverwege , en dat was zeker niet onverdiend te noemen. Na rust werd het spelbeeld echter anders en kwam Ameide beter in de wedstrijd. DFC kwam onder druk te staan en kon hier niet mee omgaan. Ameide wist het net 3 keer te vinden en nam de voorsprong over 2-3. Een rode kaart voor DFC bracht roet in het eten om de gelijkmaker te vinden. Ameide kreeg nog een geweldige kans om de voorsprong uit te breiden , maar benutte deze gelukkig voor DFC niet. In de eindfase van de wedstrijd kon DFC toch nog de puf vinden om nog een keer aan te zetten en scoorde de gelijkmaker 3-3.

Een knappe prestatie van DFC om in ondertal en in een situatie waar het er niet naar uitzag om nog een succes te boeken , toch als team te blijven voetballen en een punt binnen te halen. Een mooie cadeau voor de trainer wanneer hij terugkeer van vakantie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com