DFC 1 verliest openings wedstrijd

7 september 2013 1808x bekeken, 1 reactie »

Het is DFC vandaag niet gelukt om in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen de winst te behalen. DFC verloor met 4-2 van groot ammers. Na een wisselvallige  voorbereiding was het de vraag hoe de ploeg van trainer Arthur Dorre er voor zal staan.

In een van DFC kant matige wedstrijd kwam de thuisploeg Groot Ammers na ongeveer 20 minuten op 1-0  voorsprong. De rest van de eerste helft bleef  het initiatief bij de tegenstander.  Na rust gaf DFC enkele omzettingen en kwam beter in de wedstrijd. Toch was het Groot Ammers die de score verdubbelde. DFC vocht zich terug in de wedstrijd en kwam dit Marco van Woerkom op 2-1. Een teken dat de wedstrijd nog niet verloren was. De veel scorende spits Robin Benningshof bracht DFC op gelijke hoogte.  Helaas was de blijdschap van korte duur , want in de daarop volgende aanval werd de 3-2 op hetzelfde bord gezet. Dat Groot Ammers de eind score vervolgens op 4-2 bracht was enkel nog voor de statistieken interessant.  Feit is dat DFC met lege handen bleef staan.

Een groot minpunt van de dag waren de 4 gele kaarten voor DFC. Dat er daar 3 kaarten bij zaten voor praten en ongenoegen kenbaar maken is iets wat de spelers eens goed over na mogen gaan denken.

1 reactie

  1. Willy Versteeg 8 september 2013 om 20:04 -

    De laatste alinea mag wat mij betreft achterwege blijven. Dat lijkt mij een interne kwestie tussen trainer en selectie.

    Graag een positief verslag met eventueel een kritische kanttekening. Alles op de website wordt ook door externen gelezen. Een positief beeld van DFC is meer dan welkom. Een wedstrijd verliezen door welke oorzaak dan ook kan elke ploeg in deze poule overkomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com