DFC 1 komt in mini crisis

14 september 2013 1642x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 komt in mini crisis

Vandaag stond de eerste thuis wedstrijd op het programma voor DFC 1. Gezien de valse start van verleden week was het noodzaak punten te pakken om niet in deze fase van de competitie al in de onderste regionen te belanden. Trainer Arthur Dorre kwam in deze opstelling met een kleine verrassing. Keeper Erik Drijver werd gepasseerd en zijn plek onder de lat werd ingenomen door de huidige keepers trainer Danny Suikerbuijk. Danny is onlangs gestopt met keepen ivm blessures , maar werd vandaag onder de lat gezet.

Tegenstander ASH vond in de wedstrijd als eerste de goal en DFC keek in de eerste helft wederom tegen een achterstand aan. Zaak dus om te zorgen dat de achterstand niet groter werd en zelf het net gevonden werd. Dat lukte nog voor de rust. Vanuit een corner was daar verdediger Marco van Woerkom , net als een week geleden , die scoorde. De rust werd daardoor met een 1-1 tussenstand bereikt. Na de rust eigenlijk hetzelfde beeld. Beide partijen vermaakte het aanwezige publiek niet echt. Van beide kanten was het spel slordig en on aantrekkelijk. DFC kreeg wederom een doelpunt achter de oren en de achterstand was weer een feit. Door een schitterende omhaal van Anthony Radjekoemar kwam DFC terug tot 2-2. Gezien het beeld van deze dag had deze stand een terechte afspiegeling geweest, echter het venijn zat in de staart. In minuut 88 was daar de laatste aanval van de dag. Waar de verdedigers van DFC dachten aan buitenspel , was het DFC’s assistent-scheidsrechter Peter Geyp die de vlag naar beneden liet. De 2-3 stond op het bord en de nederlaag kwam hard aan.

Werk aan de winkel dus voor de trainers om deze mini-crisis te boven te komen en snel een drie punter te noteren.Om in deze fase onderin te blijven zal een slechte zaak zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com