DFC 1 doet mee aan de Regio Rijnmond Cup

24 september 2013 1346x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 doet mee aan de Regio Rijnmond Cup

Voor het eerst in de historie zal DFC  mee doen aan de Regio Rijnmond Cup.  Dit is een groot toernooi in de regio Rijnmond met kwalitatief hoog spelende tegenstanders.  Naast DFC doen uit onze regio oa ook Dubbeldam, EMMA, Oranje Wit mee.

Maandag 23 september is de loting geweest van de regio Rijnmond Cup in het stadhuis van R’dam.  Namens DFC  was Arie Delmotte aanwezig. Het lot heeft DFC een echte derby opgeleverd. DFC zal een uitwedstrijd gaan spelen tegen Oranje Wit. De datum zal waarschijnlijk 22 oktober zijn , een definitieve datum en tijd volgt zsm.

De deelname aan dit toernooi is ontstaan doordat onze hoofdsponsor van Adrichem als subsponsor aan dit toernooi is verbonden. De aanwezige clubs  bij de loting hebben van één van de subsponsoren (Samba) een wedstrijdbal ontvangen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com