D3 speelt prima eerste seizoenswedstrijd.

10 september 2013 844x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 speelt prima eerste seizoenswedstrijd.
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, een bekerwedstrijd in de avond.
Dat is een mooie kans om weer een beetje op elkaar ingespeeld te raken.
Toeschouwers zijn in grote getale op deze warme nazomeravond op komen dagen.
Kevin en Sem laten de jongens een gedegen spelvoorbereiding doen in de vorm van een warming up en instructies in de kleedkamer.
Alblasserdam mag aftrappen en staat direct tegenover een goed georganiseerd DFC. De achterste lijn van Alblasserdam mag de bal breed spelen, maar zodra de dieptepass komt, verovert DFC al snel de bal. Als na een minuut of zeven er een terugspeelbal op de keeper komt, besluit Nick druk te zetten. De keeper verslikt zich in de bal en Nick duwt eenvoudig de 1-0 tegen de touwen. De blijdschap bij de jongens is voelbaar, er was dus wel een beetje spanning.
Alblasserdam komt bijna niet over de middellijn, en als dat al zo is grijpen Jayleeson, Redwan, Michael en Xander in.
He combineren lukt steeds beter, en als na een tikki takki over drie schijven de bal bij Julian komt bedenkt hij zich niet en knalt de bal met een mooi afstandschot hoog in de touwen.
Na een extra drinkpauze in de eerst helft gaan de jongens met een goed gevoel rusten.
D3 begint de tweede helft goed, de combinaties lopen steeds beter, en de tegenstander raakt steeds meer gefrustreerd. Er volgen een sloot aan kansen voor D3 en uiteindelijk scoort Redwan met een afstandschot.
Er zijn jongens bij Alblasserdam die besluiten om dan maar harder te spelen, en dat levert de nodige vrije trappen op voor DFC. Goed jongens, dat iedereen daar toch redelijk rustig bij blijft.
De druk in de aanval wordt op de verdediging van Alblasserdam opgevoerd, en Colin pakt de bal af bij de achterlijn, zet strak laag voor en Luca ramt de bal heerlijk in de goal, 4-0.
Erg goed gespeeld jongens, dat kan nog meer opleveren in de komende wedstrijden.
De opstelling vanavond: Jayleeson, Redwan, Michael en Xander, Julian, Luca en Max, Enes, Maxxi, Merte, Nick en Colin actief. In de goal stond Angelo.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com