D3 speelt gelijk tegen ASWH D3

29 september 2013 1466x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 speelt gelijk tegen ASWH D3
28 september 2013
DFC D3 – ASWH D3
De tweede wedstrijd van de competitie. Nadat de jongens vorige week door gebrek aan spelers met z’n tienen een prima wedstrijd speelden, zijn ze vandaag met 11.
De wedstrijd begint met een goed georganiseerd DFC, dat echter op een tegenstander stuit die ook goed het veld bezet houdt. Het is duidelijk dat de goals spaarzaam zullen zijn in deze wedstrijd. Er zijn een paar kansen in de eerste helft, ASWH wordt voornamelijk gevaarlijk door corners.
De teams houden elkaar goed in evenwicht, en met 0-0 wordt dan ook de rust ingegaan.
Na de rust gaat het team iets beter overspelen, en de kansen volgen dan ook. Als Jayleeson een mooie diepe bal van achteruit geeft, knalt Julian de bal achter de prima spelende ASWH keeper. 1-0!
Het gevoel blijft dat er nog niets beslist is, en dat blijkt, uit weer zo’n gevaarlijke corner stuitert de bal als in een flipperkast tussen de DFC benen achter Angelo: 1-1.
De jongens zijn maar heel even van slag en gaan dan met volle moed op zoek naar weer een voorsprong. Die komt vijf minuten voor het einde, als Siyar goed doorzet als de keeper van ASWH een bal loslaat. Hij verovert de bal tussen drie ASWH spelers en jaagt de bal tegen het net: 2-1.
Het lijkt alsof D3 de volle winst gaat halen, maar het is er eigenlijk de wedstrijd naar om in een gelijkspel te eindigen.
ASWH krijgt vlak voor tijd een corner, en ja hoor…… het wordt 2-2.
Een degelijke wedstrijd van D3 en met heel veel inzet gespeeld.  Hopelijk hebben we volgende wedstrijd meer spelers zodat er af en toe gewisseld kan worden, dat gaat het spel ook ten goede komen.
Jammer van die laatste goal, maar toch grote complimenten jongens!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com