Contact met ledenadministratie voortaan digitaal

27 september 2013 1504x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Contact met ledenadministratie voortaan digitaal

Wijzigen er (binnenkort) persoonlijke gegevens die van belang zijn voor de ledenadministratie? Dan kun je deze wijzigingen voortaan eenvoudig via de website doorgeven. Het is van groot belang dat wij beschikken over de juiste contact- en bankgegevens van onze leden.

De nieuwe pagina’s zijn te bereiken via het menu Club | Lidmaatschap (of je klikt even hier). Je vindt hier allerlei relevante informatie en online formulieren om je aan te melden als nieuw lid (mocht je dat nog niet zijn), om wijzigingen door te geven, om eventueel op te zeggen en om je overschrijving van/naar DFC te regelen (inclusief de benodigde formulieren van de KNVB).

Door de ‘papieren formulieren’ te digitaliseren kunnen we efficienter de gegevens verwerken.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com