Van Adrichem-toernooi start donderdag

13 augustus 2013 2213x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Van Adrichem-toernooi start donderdag

Aanstaande donderdagavond en zaterdagmiddag wordt op ons sportcomplex het Van Adrichem-toernooi gehouden. Dit toernooi maakt al jarenlang onderdeel uit van de voorbereiding van DFC1 op het nieuwe seizoen. De Dordtse voetbalverenigingen Dubbeldam, OMC en Amstelwijck zijn dit jaar de andere deelnemers.

Donderdagavond staan de halve finales op het programma. Om 19.00 uur openen Dubbeldam en Amstelwijck op veld B het toernooi. Om 20.00 uur speelt DFC op het hoofdveld tegen OMC. De winnaars van deze wedstrijd spelen zaterdagmiddag tegen elkaar in de finale. De verliezers gaan met elkaar de strijd aan om plaats 3.

In de aanloop naar dit toernooi kende de DFC selectie een goede start. Afgelopen zaterdag werd vrij eenvoudig ZBC ’97 verslagen.

Uiteraard hopen wij op uw komst! Zoals ieder jaar staat het Van Adrichem-toernooi nu ook weer garant voor leuk voetbal en gezelligheid.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com