Rokers doen ‘het’ buiten, ook in de regen

2 augustus 2013 1656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rokers doen ‘het’ buiten, ook in de regen

Roken in sportaccommodaties is al enige tijd door de overheid niet meer toegestaan. De Voedsel en Waren Autoriteit handhaaft het rookverbod namens het Ministerie van VWS. Wanneer sportverenigingen zich niet aan de Tabakswet houden, riskeren ze een officiële waarschuwing of een fikse geldboete. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten.

De afgelopen weken hebben onze trouwe leden Dirk de Jong en Jan Schuurman de handen eens flink uit de mouwen gestoken om voor ‘de rokers’ binnen onze vereniging een overkapping in elkaar te timmeren. Mocht het een keer regenen, staat een ieder toch droog! Op een aantal kleine dingetjes na is de overkapping nu af en we willen de heren dan ook uiteraard hartelijk danken voor het geleverde werk.

Langs deze weg willen we graag (nogmaals) duidelijk maken dat er binnen het clubgebouw (kantine, bestuurskamers, kleedkamers, etc.) niet wordt gerookt!

Overkapping voor rokers

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com