Reclameborden klaargemaakt voor aanstaand jubileum

14 augustus 2013 2164x bekeken, 1 reactie »

IMG-20130814-WA0001Op 16 augustus is het precies 130 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Naar aanleiding van deze bijzondere gebeurtenis zijn de borden langs het hoofdveld hierop aangepast. Het resultaat ziet er weer fraai uit!

Dankzij de onmisbare hulp van vele vrijwilligers, zoals Dirk de Jong (foto), vervult DFC al 130 jaar een belangrijke functie op zowel sportief als sociaal gebied.

Om ook in de toekomst deze rol te kunnen blijven vervullen zijn echter dringend meer vrijwilligers nodig. Er zijn vacatures op allerlei gebied. Bent u bereid om een bijdrage te leveren? Neemt u dan contact met ons op via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl

1 reactie

  1. a.p.heijstek 16 augustus 2013 om 19:14 -

    Dick de Jong: Man van goud!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com