Gratis kennismaken met tafeltennis: 19 september

26 augustus 2013 5709x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gratis kennismaken met tafeltennis: 19 september

Op school, in buurthuizen en campings is een tafeltennistafel een vertrouwd beeld. Wie kent het spelletje ”rond de tafel” nou niet. Tafeltennis is geschikt van jong tot oud, het is namelijk een sport die tot op zeer hoge leeftijd gespeeld kan worden. Als je beter wilt leren spelen, meer verschillende tegenstanders wilt treffen, of na afloop nog even gezellig aan de bar wilt napraten met een drankje, dan ben je bij onze vereniging in ieder geval aan het juiste adres.

Op donderdag 19 september organiseert de tafeltennis-afdeling van DFC vanaf 19:30 uur een Kennismaking met tafeltennis. Het is de bedoeling dat iedereen die (ook maar een klein beetje) geïnteresseerd is in tafeltennis kan binnenlopen voor meer informatie en om (te proberen) een balletje te slaan. Een aantal leden van de tafeltennis club zal aanwezig zijn voor informatie en begeleiding. Voor batjes en balletjes wordt uiteraard gezorgd.

Uiteraard hopen wij dat jij komt – en misschien neem je ook nog wel iemand mee (broertje/zusje, vriendje/vriendinnetje, partner of collega)? Vul even het formulier hieronder in, zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Leeftijd

Neem je nog iemand mee

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com