DFC winnaar v Adrichem toernooi

18 augustus 2013 2634x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC winnaar v Adrichem toernooi

Vanmiddag was de eindstrijd om het Van Adrichem toernooi aan de Reeweg Oost. De kleine finale ging tussen Dubbeldam en OMC , waarin Dubbeldam duidelijk de sterkere ploeg was en zegevierde met 6-0, waardoor zij beslag legde op plaats 3 in dit toernooi en OMC op plaats 4 terecht kwam.

De grote finale ging tussen thuisclub DFC en Amstelwijck. Lang zag het er naar uit dat Amstelwijck met de winst er vandoor zou gaan , maar 5 minuten voor het einde was het Wesley Loos die DFC naast Amstelwijck zette. De eindstand 1-1 stond na 90 minuten op het bord en strafschoppen moesten de beslissing brengen wie er winnaar werd van dit toernooi. DFC toonde zich daarin de betere ploeg en mag zich winnaar noemen van hun eigen toernooi. De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi en na afloop was er nog volop vertier met enkele Dordtse zangers , die ervoor zorgde dat men niet vroeg naar huis ging.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com