DFC verslaat stadsgenoot OMC

15 augustus 2013 1749x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verslaat stadsgenoot OMC

DFC begon vandaag aan zijn tweede oefenwedstrijd , en dat was op eigen veld tegen OMC in het kader van het van Adrichem toernooi. DFC startte goed en scherp vanaf het begin. Vanaf de start waren er al kansen voor de roodwitte thuis brigade. En dat resulteerde al vrij vroeg in een  1-0 voorsprong door een doelpunt van nieuweling Robin Benningshof.  Het spelbeeld veranderde nauwelijks , een scherp DFC domineerde de gehele  eerste helft. Enkele kleine kansen werden er gecreërd , maar in de periode van minuut 30 t/m minuut 35 waren er zeker 4 volle kansen waar er wel een doelpunt geteld kon worden. Dat dit achter wegen bleef mag DFC zichzelf kwalijk nemen.  Toch was het wederom Robin Benningshof die er voor de rust nog 2-0 van maakte.

Na de rust waren er enkele wisselingen .  Ertugrul Ozturk was een van die wisselingen. Terug gekeerd bij zijn DFC waar hij de gehele jeugd en selectie elftallen heeft doorlopen.Het spelbeeld was echter weer DFC die de regie naar zich toe trok. Robin Ramessar bracht de score naar 3-0. In de tweede helft waren er wel 2 goede kansen voor OMC , waarbij keeper Erik Drijver eenmaal van geluk mocht spreken dat de lat in de weg stond en eenmaal goed redding bracht. Het slot akkoord was echter wederom van Robin Bennigshof die een op maat aangeleverde voorzet van Mark Jongeneel in de touwen werkte. Al met al een nuttige wedstrijd en op naar de finale van het toernooi as zaterdag.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com