DFC 1 verliest eerste serieuze wedstrijd

24 augustus 2013 1703x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest eerste serieuze wedstrijd

DFC 1 is nog volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de winst van het eigen Van Adrichem toernooi werd er vandaag een begin gemaakt met de bekerwedstrijden. De eerste serieuze test was de uitwedstrijd tegen Wieldrecht. Beide teams troffen elkaar verleden jaar nog in competitie verband , nu moeten de teams de degens kruisen voor de beker.

Wieldrecht begon duidelijk scherper want na 2 minuten werd het doel van DFC al gevonden. Dat tempo werd vastgehouden door Wieldrecht. Na een kleine 20 minuten stond er al 3-0 op het scorebord in het voordeel van het thuis spelende Wieldrecht. Hiermee was eigenlijk de spanning al weg en de wedstrijd al beslist. De rest van de wedstrijd kon trainer Arthur Dorre dus gaan gebruiken om te testen. Dat was na rust duidelijk te zien , want een ander DFC verscheen in het veld. Na 5 minuten in die tweede helft was het Robin Benningshof die namens DFC wat terug deed en de 3-1 aantekende. Al snel volgde er kansen op de 3-2 , maar die werden jammer genoeg niet benut. Door enkele miscommunicaties werd de eindstand deze middag 5-1. Er zijn de tweede helft goede dingen gezien en ook nog enkele punten waar duidelijk nog aan gewerkt dient te worden. As dinsdag is er het vervolg van de beker met een uitwedstrijd tegen Unitas in Gorinchem.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com