Aanvoerders ondertekenen vernieuwde gedragscode

23 augustus 2013 2188x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aanvoerders ondertekenen vernieuwde gedragscode

Wesley Loos en Robin Ramesar hebben, respectievelijk als aanvoerder en reserve-aanvoerder van het Eerste, onlangs de vernieuwde gedragscode van DFC ondertekend. Beide selectiespelers zijn zich bewust van de voorbeeldfunctie die hun rol met zich meedraagt; zowel binnen de selectie als voor de rest van onze vereniging. Ook hoofdtrainer Arthur Dorré ondertekende de gedragscode. Zij zullen zich er voor inzetten dat DFC op een waardige manier vertegenwoordigd wordt en roepen een ieder die bij DFC betrokken is op om zich aan de gedragscode te houden en om hun voorbeeld te volgen.

Wanneer we met elkaar (want tenslotte draagt iedereen verantwoordelijkheid hiervoor) de afgesproken gedragscode naleven zorgen we er samen voor dat:

  • iedereen zich bij DFC thuis en veilig voelt
  • er zowel in het veld als daarbuiten op een sportieve en respectvolle manier met elkaar omgegaan wordt
  • er respect is voor de eigendommen van de club en een ander, en daar dan dus ook zorgvuldig gebruik van maken.

DFC’s gedragscode sluit uitermate goed aan bij de bewustwordingscampagne en het actieplan van de KNVB voor meer sportiviteit en respect op en rond de velden. Om onze bedoelingen om sportiviteit en respect op en om ons sportcomplex kracht bij te zetten zullen een aantal van onze elftallen met de officiele KNVB ‘Respect’ aanvoerdersbanden gaan spelen. Een aantal aanvoerders in de Eredivisie draagt deze blauwe of witte aanvoerdersband (wij hebben witte) al om de bovenarm, en nu gaan onze aanvoerders (m/v) dat ook doen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com