6 oktober : Bob van Heijningen-bokaal

31 augustus 2013 3076x bekeken, 1 reactie »

6 oktober is er weer een reunie bij DFC. Deze drukbezochte dag is bestemd voor onze  “oudere ” leden , maar natuurlijk ook de jonge “ouderen “. Deze jongere kunnen voorafgaand aan de reunie weer meedoen in een gezellig potje voetbal tegen elkaar om de  Bob van Heijningen-bokaal.  Deze wedstrijd is vernoemd naar het helaas veel te vroeg overleden DFC lid ,  die samen met enkele jongere  ” ouderen ” enkele jaren geleden  dit initiatief nieuw leven in bliezen.

Interesse om mee te voetballen ?  laat dit weten dmv een mail aan :     evenementen@dfc-dordrecht.nl

1 reactie

  1. brenda vna heijningen 13 september 2013 om 15:09 -

    Ik geniet van dit initiatief. Laat 6 oktober weer een mooie dag worden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com