Terugblik seizoen 2012/2013 ME1-MC1-MB1

30 juli 2013 1766x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terugblik seizoen 2012/2013 ME1-MC1-MB1
Samenvatting van de meidenteams 2012/2013:

We zijn de najaarscompetitie gestart met een MC1 en een MB1 in de eerste klasse.

MC1 speelde vrij constant en heeft tot op de laatste speeldag het kampioenschap voor het grijpen gehad maar moest uiteindelijk met een gedeelde 1e plaats genoegen nemen.
MB1 begon stabiel maar met meer pech dan geluk in de wedstrijden eindigden zij onder de streep om zich te plaatsen voor de winnaars-poule.

Na de lange winter konden we een ME1 team inschrijven want het drietal Fabienne,Naomi en Jennifer konden worden aangevuld met een 6 tal nieuwe jonge meiden ,Shannon,Manon,Aylin,Shaunna,Amy en Ivy en met een Fris team de competitie in.
Voor de jongste meiden begon het zeer voorspoedig want de eerste wedstrijd wonnen de meisjes met 9-6 van achilles veen.
De competitie was uiteindelijk wel een tikje te hoog gegrepen want er zaten wel hele goede teams bij ,maar toch hebben de meiden 3 wedstrijden te winnen.
Heel goed meiden en volgend seizoen er weer fris tegen aan.

Het MC1 bleef 1e klas spelen en moesten weer strijden om het kampioenschap tegen o.a de nummer 1-3-4 van de vorige comp, de 2 nieuwe clubs waren iets minder sterk.
Ook in deze comp had MC1 kans op een evt kampioenschap en streden lang mee voor de titel ,helaas hebben we het net niet kunnen waarmaken,maar al met al een leuke en sportief seizoen gepeeld.

Met het MB1 ging het na de winter weer beter zij speelde in een leuke comp met een aantal stads derby’s en deden lang mee voor het kampioenschap.
Maar helaas ook zij zagen op het laatste moment die droom niet uitkomen,en moesten genoegen nemen met een verdiende 2e plaats.

Voor volgend seizoen ziet het ernaar uit dat het ME1 blijft maar de andere teams schuiven een leeftijd groep op dus het MC wordt MB en het MB wordt MA.

Er zijn een aantal meiden gestopt maar ook weer een paar nieuwe meiden bij gekomen.Toch kunnen we nog een aantal meiden van de leeftijden 8 t/m 10 en 11t/m13 en 14 t/m 18 goed gebruiken om de teams aan te vullen en evt een nieuw team toevoegen.

Bedankt meiden voor de leuke wedstrijden en maak er weer een mooi seizoen van.

Ook een dank naar alle ouders voor het vervoer en de support en natuurlijk ook de mannen de de wedstrijden hebben willen fluiten.
En niet te vergeten de begeleiding van de meidenteams!!!!!!!!!!op naar een mooi nieuw voetbalseizoen

Groeten Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com