Steven Gottschalk nieuwe trainer D1

5 juli 2013 2245x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Steven Gottschalk nieuwe trainer D1

Steven Gottschalk (39) is komend seizoen de nieuwe trainer van de D1. Op dit moment is Steven voor de meeste mensen misschien nog een relatief onbekende binnen onze club, maar daar gaat na de zomervakantie absoluut verandering in komen.

Steven is de vader van jeugdspelers Fabian en Winston die afgelopen seizoen de overstap van OMC naar DFC maakten. Hij heeft zelf een voetbal verleden achter zich, maar een vervelende blessure maakte al snel een einde aan zijn voetbalcarriere. Sinds zijn zoon voetbalt, traint en begeleidt Steven het team waar zijn zoon in speelt. Hij zal samen met Peter de Geus deze taak op zich gaan nemen.

Langs deze weg wensen wij Steven en Peter uiteraard heel veel succes toe.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com