Selectiespelers worden nieuwe trainers DFC C1

5 juli 2013 2981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectiespelers worden nieuwe trainers DFC C1
Selectiespelers worden nieuwe trainers DFC C1

Het heeft dan misschien even geduurd, maar dan komt er ook iets moois tevoorschijn! De technische commissie is bijzonder verheugd bekend te kunnen maken dat selectiespelers Marco van Woerkom, Robin Ramesar en oud-aanvoerder van DFC1 Louisano Trinidad vanaf komend seizoen de C1 gaan trainen.

Met deze aanstellingen kiest de club voor een technische begeleiding met een jarenlange achtergrond binnen de club. Met al hun voetbalervaring zijn zij natuurlijk uitstekende mentoren om de technische en tactische vaardigheden van onze C-jeugd naar een hoger plan te tillen.

Naast dit drietal nieuwe trainers zijn ook de kersverse selectiespelers Kevin Kortekaas en Sem Broere, die dit jaar de overstap vanuit DFC A1 naar de senioren maken, ook het komende seizoen wederom als jeugdtrainers actief. Door goede trainingen en dito begeleiding wisten zij vorig najaar nog met hun elftal DFC E2 het kampioenschap binnen te halen.

Jongens, allemaal heel veel succes het komend seizoen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com