Website redactie bedankt de ouders / trainers / commissies

3 juni 2013 1488x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website redactie bedankt de ouders / trainers / commissies
Website redactie bedankt de ouders / trainers / commissies

Zo aan het einde van het seizoen is het tijd om terug te kijken op afgelopen seizoen.  De website van DFC is een veel bezochte en bekeken site.  Als website redactie proberen wij de site zo actueel mogelijk te maken en te houden. Alles wat nieuws is voor onze leden brengen we zo snel mogelijk onder de aandacht. Maar dat kunnen wij niet alleen.

Veel bekeken onderdelen zijn oa de wedstrijd verslagen en de foto reportages. Dit is niet mogelijk zonder de aanvoer van verslagen. Gelukkig hebben wij bij DFC een groep ouders en trainers die daar tijd aan besteden en deze stukken aanleveren. Alleen op deze manier kunnen wij als redactie de verslagen snel op de website plaatsen. Het is moeilijk om namen te noemen omdat ik bang ben iemand te bedanken. Vandaar dat wij een ieder die een bijdrage heeft geleverd op deze wijze willen bedanken voor hun inzet , en hopelijk mogen wij de bijdrage volgend seizoen weer begroeten.

Een persoon die wel bij naam genoemd kan worden is hoofdtrainer Robert Mohan. De meest bekeken wedstrijd verslagen die wij op de site plaatsen , zijn de verslagen van DFC 1. Omdat veel leden zsm de uitslag en het verslag wil lezen , nam Robert al vrij snel naar de afloop van een wedstrijd contact met ons op , zodat we het verslag meestal binnen een uur compleet op de website konden zetten.  Zo kunnen wij U de service bieden die U graag heeft.Waarvoor dank aan Robert.

Ook de vele evenementen die onze club aanbied aan zijn leden , worden op de website uitgelicht. De informatie die wij plaatsen komt rechtstreeks van de commissies die deze activiteiten aanbieden , zoals de Jeugd evenementen commissie , Nar Veure  ,  Paaskamp commissie en  natuurlijk de evenementen commissie zelf.

Namens de website redactie danken wij een ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze mooie site.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com