Vrijwilligers avond goed bezocht

22 juni 2013 1762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers avond goed bezocht

Vrijdag 21 Juni werden de vrijwilligers van DFC beloond met een avond vertier. Ditmaal stonden zij centraal , waar de vrijwilligers normaal gesproken juist voor anderen klaar staan. Het bestuur van DFC had dan ook gezorgd voor een geslaagde avond , met muziek van DJ’s 4 You. ¬†Uiteraard werd er ook gezorgd voor de inwendige mens. De geserveerde hapjes vonden gretig aftrek , en ook de aangeboden drankjes smaakten goed. Het bestuur , en ook het jeugd bestuur , stonden deze avond zelf achter de bar. Voorzitter Maarten Janssen benadrukte in een speech nogmaals het belang van onze vrijwilligers en bedankte hen voor hun inzet van afgelopen seizoen. Hij sprak de hoop uit dat deze mensen volgend jaar weer klaar staan voor de club , en hoop dat het aantal vrijwilligers zich zullen uitbreiden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com