Marvin Hooplot vertrekt naar eersteklasser Pelikaan

13 juni 2013 2466x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marvin Hooplot vertrekt naar eersteklasser Pelikaan
Marvin Hooplot vertrekt naar eersteklasser Pelikaan

Marvin Hooplot speelt volgend jaar in het blauw-zwart van de Zwijndrechtse eersteklasser Pelikaan. Met het vertrek van de boomlange aanvaller verliest DFC de man die de voorbije jaren een groot gedeelte van de Dordtse doelpuntenproductie voor zijn rekening nam. Ook het afgelopen seizoen was Marvin met 18 treffers lijstaanvoerder.

Al jaren werd er natuurlijk aan de technisch zeer begaafde voetballer getrokken en keer op keer besloot Marvin bij de club te blijven voetballen waar hij als sinds ‘kleine’ jongen actief is. “Ik ben alleen nu in een fase van mijn voetballeven dat ik graag eens op een hoger podium wil laten zien wat ik kan. Bij DFC kan dat op het moment helaas niet” aldus Hooplot in een toelichting op zijn besluit.

Uiteraard betreuren wij het vertrek van Marvin, maar we respecteren natuurlijk zijn keuze. Naar verwachting zal voor een ieder gezien zijn talent deze overstap naar de Zwijndrechtenaren, die het afgelopen seizoen in de sub-top van de 1e klasse eindigden, dan ook te billijken zijn.

Marvin, bedankt voor de vele en mooie doelpunten de afgelopen jaren en heel veel succes het komend seizoen bij je nieuwe club.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com