Tour du Dordt zeer geslaagd

30 juni 2013 2714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tour du Dordt zeer geslaagd

Zaterdagmiddag werd door de Dordrechtsche Fiets Club (DFC) ‘Le Tour du Dordrecht’ georganiseerd. Waar eerder deze week de weersverwachtingen nogal verontrustend waren, bleek dat gisteren uiteindelijk totaal niet het geval. Een lekker zonnetje en een beetje wind; al met al prima fietsweer dus. Jong en oud stapten op de fiets om een route van 10, 25 of 40 km door het mooie Dordtse landschap af te leggen.

Bij de start ontvingen alle deelnemers een routekaartje en net zoals bij de ‘echte’ Elfstedentocht moest onderweg op diverse locaties gestempeld worden ter controle van de juiste route. Bij terugkeer op het DFC terrein mochten de deelnemers tegen inlevering van een volle stempelkaart vervolgens aanschuiven voor een BBQ. Wie daarna nog steeds energie overhad kon deze tijdens het eindfeest kwijt op de dansvloer, waar DJ Tommy er – zo nu en dan met hulp van lokaal zangtalent een aantal aanwezigen – een knalfeest van maakte.

De combinatie van sport en gezelligheid bleek wederom een succesformule te zijn en een nieuwe traditie lijkt geboren.

Bij deze wil de organisatie de mensen van Paviljoen De Punt, Paviljoen de Viersprong en Café Sebes bedanken voor hun medewerking en de goede (ver)zorg(ing).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com