Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | “Periodetitel is de doelstelling voor DFC1”
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

“Periodetitel is de doelstelling voor DFC1”

21 juni 2013 1700x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor “Periodetitel is de doelstelling voor DFC1”

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
“Periodetitel is de doelstelling voor DFC1”

Gisterenavond vond in onze kantine een kennismakingsavond plaats voor de selectiespelers met de nieuwe technische staf van DFC – voor zover deze nog niet met elkaar bekend waren natuurlijk. Naast de sociale functie van deze avond werd er uiteraard ook gesproken over doelstellingen en de gewenste werkwijze voor het seizoen 2013/14. Daarnaast werd bekend dat de eerste training zal plaatsvinden op 3 augustus.

Aanstaand seizoen staan Arthur Dorré (hoofdtrainer), Martin Nouwen (assistent) en Danny Suikerbuijk (keeperstrainer) voor de groep, waarbij zij op verder ondersteunt worden door een 3-tal bekende DFC’ers die deze taak al jarenlang vervullen. De medische begeleiding is in handen van Hans van den Berg en voor het organisatorische gedeelte zijn elftalleiders Cees van Woerkom en Ton Lucas bereid gevonden. De vacature voor grensrechter DFC1, als ook die van trainer van het 2e elftal is op dit moment nog altijd onvervuld.

Een speciaal woord van welkom ging uit naar de spelers die de afgelopen overschrijvingsperiode de overstap naar onze vereniging maakten, alsmede de jonge talenten die vanuit onze A-junioren het komend jaar deel van de selectie gaan uitmaken. Het vertrek van een aanzienlijk aantal spelers werd kort besproken, daar in de berichtgeving in lokale media verdere tekst en uitleg volledig ontbrak. Het negatieve gevoel hierover moet niet overheersen. Juist de aanwezigheid van zoveel nieuwe jongens ziet de hoofdtrainer als een groot pluspunt. “We gaan met elkaar een nieuwe start maken, waarbij iedereen zichzelf weer opnieuw moet bewijzen. We staan aan de vooravond van een mooi seizoen met veel aansprekende streekderby’s op het programma. Minimaal een periodetitel binnenslepen is waar je altijd voor moet strijden. Ik kan niet wachten tot we gaan beginnen.”

Verder benadrukte Dorré het belang van sportiviteit en respect: “De thuiswedstrijd tegen v.v. Tricht was een voorbeeld van hoe het vooral niet moest“. En tenslotte wees de nieuwe oefenmeester op het belang van betrokkenheid bij de vereniging en de wisselwerking die daarvan uitgaat. Zowel vanuit de selectie naar de rest van de club (aanwezigheid in kantine, het leveren van een bijdrage op jeugdtoernooien, etc.) als andersom, bijvoorbeeld door middel van een pupil van de week en bij voorkeur meer supporters langs de lijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com