Nog meer nieuwe spelers voor DFC selectie

13 juni 2013 2332x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nog meer nieuwe spelers voor DFC selectie

Vlak voor het sluiten van de ‘transferdeadline’ van 15 juni heeft DFC voor het komend seizoen nog een groot aantal spelers aan zich weten te binden. Met in totaal bijna 40 spelers gaan we zodadelijk de voorbereiding op het nieuwe siezoen in. Onder de nieuwe spelers bevinden zich naast een aantal jeugdige talenten, ook een aantal ‘oude bekenden’ die terugkeren op het vertrouwde nest.

Tot de groep nieuwkomers behoort onder andere doelman Erik Drijver. De huidige keeperstrainer van de jeugd van FC Dordrecht kwam in zijn eigen jeugd al eerder voor DFC uit en vervolgde daarna zijn jeugdopleiding bij SBV Excelsior. Erik wil graag laten zien wat hij kan en is sterk in het 1:1 duel. Daarnaast verwelkomen wij de jonge Jeroen Krook die eerder in de kleuren van Emma en Oranje Wit in actie kwam. Een jongen die aan de linkerkant op meerdere plaatsen inzetbaar is. Op de juiste momenten mee opkomen naar voren is een van zijn grootste kwaliteiten.

Verder zijn we zeer verheugd met de terugkeer van spelers als Hikmet Uysal en Lutfullah Kilic aan de Reeweg-Oost, welke in het verleden onder Paul Koster regelmatig deel uitmaakten van de basiself. Met hun techniek, werklust en spelinzicht neemt de concurrentie voor de basisplaatsen gegarandeerd alleen maar toe. In hun kielzog voegt ook gewezen DFC-er Firat Kaynar zich het komende seizoen weer bij de selectie. Firhat maakte in het verleden onder andere deel uit van de talenvolle basisopstelling dat destijds de finale van de Dordt Centraal Jeugdbokaal speelde en ontving regelmatig uitnodigingen voor de KNVB-districtsselectie Futsal.

De 29-jarige Abdeladim Boussakou die eerder voetbalde bij Heerjansdam, Pelikaan en Groote Lindt volgt zijn oude trainers van Groote Lindt naar onze vereniging. “Abdeladim is een bewegelijke spits die uit het juiste hout gesneden is. Iemand die keihard werkt en zijn goals meepikt, doordat hij ook in de lucht vaak niet te kloppen is. Altijd positief en goed coachend naar medespelers” aldus Arthur Dorré. Met zijn ervaring en doordat hij zowel links- als rechtsbenig is kunnen we niet wachten tot het seizoen straks weer begint.

Bovenstaande transfers worden last, but not least gecompleteerd door een gezelschap jonge jongens die de overstap vanuit de DFC jeugd naar de seniorenselectie gaan maken. Ze zijn vastberaden om te laten zien dat zij zeker niet onderdoen voor de anderen en iedereen zal onder de nieuwe trainers keihard aan de bak moeten om zichzelf te bewijzen.

Vanzelfsprekend wensen wij iedereen heel veel succes toe en we hopen op mooie resultaten voor zowel DFC1 als DFC2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com