Kennismaking nieuwe selectie

11 juni 2013 1915x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kennismaking nieuwe selectie

Donderdag 20 juni word al weer een begin gemaakt met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.  Op die avond is er een bijeenkomst voor de selectie spelers van DFC 1 & DFC 2, en voor de spelers van A1 die de overstap maken naar de senioren. Ook de nieuwelingen die naar DFC komen worden die avond verwacht. Om 20.00 uur zal de nieuwe trainer de plannen en doelstellingen voor het aankomende seizoen kenbaar maken.

Tevens verzoekt elftalleider Cees van Woerkom alle spelers even een mailtje te sturen naar c.woerkom50@upcmail.nl, zodat de e-mailadressen van nieuwe spelers – maar ook de gewijzigde e-mailadressen van gebleven spelers – gelijk weer bekend en actueel zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com