Jeu de Bowling een succes

1 juni 2013 2135x bekeken, 3 reacties »

De evenementen commissie had vandaag op de familie dag een nieuw spel. Een variatie op het bekende Jeu de boule , maar dan net weer iets anders. De lichte ballen waren nl vervangen door een iets zwaardere versie , bowlingballen. Het veld was ook wat groter dan normaal. De regels waren echter hetzelfde , probeer met de bowlingballen zo dicht mogelijk bij de kleine bal te komen.De bowlingballen waren aangeboden door Palm Party House uit Zwijndrecht.

Na een paar voorronden werd uit eindelijk de finale ronde gespeeld en de eerste winnaars van het DFC Jeu de Bowling waren Arie Delmotte en Arie Klop. Een geslaagd evenement die volgend jaar zeker weer op het programma komt.

3 reacties

  1. arie d 3 juni 2013 om 10:29 -

    Terechte winnaars

  2. Jan Breet 5 juni 2013 om 13:28 -

    Helaas zaten de concurrenten in Tricht, anders waren er wel een andere uitslag geweest.

  3. Eitje 9 juni 2013 om 16:18 -

    Dit stinkt naar de misdaad.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com