Halfjaarlijkse leden vergadering ( 2 )

24 juni 2013 1630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Halfjaarlijkse leden vergadering ( 2 )
Halfjaarlijkse leden vergadering ( 2 )

Tijdens de Halfjaarlijkse leden vergadering lichten de commissies hun standpunten toe .

Arie Delmotte licht namens de voetbaltechnische commissie ( TC ) een aantal zaken toe , oa het plan om de jeugd naar een hoger niveau te tillen. Ook de ondersteuning die de TC zal geven aan de trainers word toegelicht. De nieuwe selectie ( 40 man ) is bij elkaar gekomen voor een kennismaking.

Jeugdvoorzitter Thomas Nuyten streeft ernaar met de jeugdcommissies  om meer inkomsten voor de jeugd te genereren.Het nieuwe seizoen zullen 19 jeugd elftallen gaan deelnemen aan de competitie. Er zullen diverse activiteiten voor de jeugd worden ge-organiseerd. Ben Hollaar zal stoppen als coordinator en Wessel Sleeking zal deze functie overnemen. In het nieuwe seizoen zal weer aandacht zijn voor de pupil vd week , alsmede een elftal van de week. Marc Gommers word nogmaals bedankt voor zijn inzet.

Danny van Adrichem van de Business Club vertelt dat de BC druk bezig is met de nieuwe presentatie gids voor 2013/2014. Voor de sponsors zullen er nieuwe contracten worden opgesteld en uiteraard is de BC druk bezig nieuwe sponsors te werven. Tevens is de BC bezig om hun website te koppelen aan die van DFC.

Hennie Louwman-Voetee licht het verhaal over contributie achterstand toe. De nieuwe situatie bij achterstand zal zijn dat men een brief krijgt toegezonden met daarin het verzoek tot betaling.Word daar geen gehoor aan gegeven zal de deurwaarder worden ingeschakeld.

De kantine commissie licht toe dat er word overlegd met gemeente en andere clubs over het voorstel van de gemeente om de kantine 2 uur na de laatste activiteit te sluiten.

Jack Bakker ( accommodatie ) bedankt de vrijwilligers die dit jaar weer hebben geholpen bij het onderhoud. Financieel zijn er enkele tegenvallers en er is een prioriteiten lijst voor onderhoud opgesteld.Handige mensen zijn altijd welkom.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com