Doelman Mehmet Tokul stopt met keepen bij DFC

13 juni 2013 1735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Doelman Mehmet Tokul stopt met keepen bij DFC

Met fabuleuze reddingen wist onze doelman Mehmet Tokul het afgelopen jaar een groot aantal ‘zekerlijkende doelpunten’ van onze tegenstanders tot ‘goede kansen’ te degraderen. Het valt dan ook bijzonder te betreuren dat de getalenteerde doelverdediger heeft moeten besluiten het keepen op prestatief niveau voor gezien te houden.

De op komst zijnde uitbreiding van zijn gezinssituatie en de zware fysieke last van zijn beroep zijn voor hem doorslaggevend factoren geweest om tot dit besluit te komen. Helemaal stoppen met keepen is echter niet het plan. Binnen een lager elftal van Emma, waar het aanwezig zijn op trainingen niet altijd noodzakelijk is, gaat Mehmet met goede vrienden van hem samen voetballen. Ook dat maakt voetbal zo’n leuke sport om te doen.

Bij deze willen wij Mehmet bedanken voor zijn tomeloze inzet voor DFC, alle keren dat je ons op spannende momenten op de been hield en we wensen je heel veel plezier en geluk toe bij je nieuwe vereniging.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com